ADV
Wiadomości
Trending

Czchów. A za czym ta kolejka stoi? Nie zgadniecie!

Sznur klientów przed cukiernią to nie jest rzadki widok w tłusty czwartek – zwłaszcza jeśli pączki są pierwsza klasa. Nie inaczej było przed Piekarnią Baszta w Czchowie.

Jaki jest przepis na sukces? Pączki z tej piekarni oparte są na tradycyjnej recepturze. Powstają tylko i wyłącznie z naturalnych półproduktów (m.in. z polskiej mąki), co daje w finale produkt z najwyższej półki. Pączki z tej piekarni są sprzedawane tylko z różanym nadzieniem co zapewnia niepowtarzalny smak i aromat.

– Dzisiaj tłusty czwartek. Dla piekarni Baszta w Czchowie to istny „Armagedon pączkowy”.

Po prostu nie damy rady dla wszystkich klientów usmażyć pączków chociaż byliśmy świadomi i przygotowani. Robiliśmy co w naszej mocy ale w końcu poddaliśmy się.

Jest nam bardzo miło, że nasze produkty tak przypadły do gustu naszym klientom. Mamy nadzieję że pączki spełniły oczekiwania amatorów tego łakocia.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy smacznego – napisał na swoim profilu Stanisław Kapusta.

W sobotę Stanisław Kapusta zaprezentował jak wygląda proces pieczenia pączków w czchowskiej piekarni, a przy okazji przetestował smażalnik przed czwartkowym szczytem. Filmik zdobył spore zasięgi.


foto: fb Stannisław Kapusta
IB / Stanisław Kapusta

blank

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Back to top button